Mes turime 368 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2486
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18687
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94717
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kiek gali užtrukti krovinių gabenimas jūra?

2021 m. gruodžio 28 d.

Transportavimo, ekspedijavimo irlogistikos pramonė nuolat vystosi. Tai reiškia, kad daugiauprekių, importuojamaiš tolimiausių pasaulio kampelių.Jūrų keliai atveria dideles galimybes tarptautinei prekybai. Susidomėjimas šiuo prekių srauto kanalu toks didelis, kad šiuo metu dauguma prekių pasaulyje gabenamos laivais.

Krovinių ekspedijavimą atlieka specializuotos ekspedijavimo įmonės, prižiūrinčios tiek importą, tiek eksportą. Ekspedijavimo įmonė atsakinga nuo konteinerio pakrovimo į laivą, iki krovinio priėmimo organizavimo paskirties uoste, siuntų pristatymo nurodytais adresais. Jis taip pat stebi muitinės formalumų ir su transporto draudimu susijusią veiklą, o kartais net ir prekių kontrolę.

 

Svarbiausi krovinių gabenimo jūra privalumai:

  • vienas iš ekonomiškiausių sprendimų,
  • galimybė gabenant įvairių rūšių krovinius,
  • negabaritinių ir negabaritinių krovinių pervežimas,
  • laivybos linijos apima visą pasaulį,
  • labai saugus būdas gabenti vertingas prekes.

Daugeliui prekybininkų kaina yra pagrindinis argumentas plukdant krovinius jūra. Laivai gali gabenti labai įvairias prekes, tai gali būti sausos, skystos ir net dujinės medžiagos. Be to, galima gabenti ir pilnus konteinerius, ir grupinius krovinius. Pastarojo varianto dėka net mažesnės įmonės gali importuoti prekes iš tolimiausių pasaulio kampelių.

Laivais konteinerių pervežimas vykdomas ilgiausiais nuotoliais ir keliauja po visą pasaulį, ten, kur lėktuvas negali nusileisti, o automobilis negali privažiuoti, laivas sėkmingai pasiekia visus nutolusius taškus. Be to, žmonija nuolat tobulina laivus, ir taip pat stengiasi sumažinti plaukimo tarp vietovių laiką.

 

Nuo ko priklauso plukdymo kaina?

Be akivaizdžių faktorių, tokių kaip krovinio, tipas ir matmenys, kainai įtakos turi ir uostai, kuriuose kroviniai pakraunami ir iškraunami. Papildomos paslaugos, tokios kaip draudimas, konteinerių svėrimas, muitinės formalumų įforminimas, kainuoja papildomai. Kaina ir prekių pristatymo laikas priklauso ir nuo to, kokį ekspedijavimo būdą pasirinksime, tačiau negalima neigti, kad tai ekonomiškiausias sprendimas tarptautinių tolimųjų siuntų srityje.

Sprendžiant dėl ​​krovinių gabenimo jūra, verta susirasti įmonę, kuri padės viską suorganizuoti. Pradinis žingsnis su jūrų krovinių gabenimu yra derybos ir užduoties aptarimas. Kalbama apie konkrečių sąlygų, kurios bus įtrauktos į sutartį, nustatymą. Turėtų būti aiškiai apibrėžtas įgyvendinimo ir apmokėjimo terminas, importo kaina, siunčiamų prekių aprašymas bei pakrovimo ir pristatymo datos.

 
Reklaminis skydelis