Mes turime 191 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3771
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17770
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65096
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

VVKT neskambina žmonėms ir nesiūlo įsigyti vaistų

2022 m. vasario 19 d.

DĖMESIO! Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba pasiekė informacija, kad sukčiai, prisidengdami Tarnybos vardu skambina žmonėms ir jų teiraujasi, ar šie, pasiskiepiję nuo COVID-19 ligos, patyrė nepageidaujamų reakcijų. Jei žmogus patvirtina patyręs, jam pasiūloma įsigyti vaistų, padedančių įveikti pašalinius vakcinų poveikius. Neužkibkite ant sukčių kabliuko, neatskleiskite savo jautrių asmens duomenų bet kam.Nepirkite neaiškios kilmės preparatų, pristatomų kaip vaistai, nerizikuokite savo sveikata, o dėl gydymosi galimybių tarkitės su savo gydytoju. 

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad:

- VVKT specialistai, reikalui esant, skambina tik tiems asmenims, kurie Tarnybai yra pateikę pranešimą apie patirtą šalutinį poveikį į vakciną ar vaistą ir palikę savo kontaktinius duomenis. Skambinama tik tais atvejais, kai reikalinga pasitikslinti pateiktą informaciją ar iškyla papildomų klausimų. Paskambinę VVKT specialistai tikrai nesiūlo žmonėms vartoti kokių nors vaistų ar juo labiau jų įsigyti.

- Jokiu būdu iš neaiškių asmenų nepirkite jų siūlomų preparatų, pristatomų kaip vaistai, kurie neva padės įveikti patirtus nepageidaujamus šalutinius vakcinų poveikius.

VVKT inf.