Mes turime 641 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5582
mod_vvisit_counterŠią savaitę:24003
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:105752
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kapsulinė spinta pradedantiesiems - ką reikia žinoti?

2022 m. vasario 24 d.

 

Besidomintiems minimalizmo tendencijomis terminas “kapsulinė spinta” tikrai yra girdėtas. Jo koncepcija paremta greitosios mados limitavimu ir tokiu drabužių pasirinkimu, kuris yra kiek įmanoma labiau funkcionalus ir universalus. Tad jei pavargote nuo minties, kad vis neturite ką apsirengti, apmąstykite idėją susikurti savo kapsulinę spintą.

 

Pirmiausia, verta apgalvoti savo asmeninio stiliaus sampratą

Prieš leidžiantis į papildomų rūbų paiešką ar senų išmetimą vertėtų aiškiai nusistatyti savo drabužinės viziją. Mažiau galvokite apie rūbus, kuriuos šiaip svajojate užsidėti, daugiau koncentruokitės į tokius derinius, kurie yra komfortiški ir universalūs. Svarbu žinoti, kas tinka Jūsų figūrai, su kuo jaučiatės patogiai. Kitu atveju, kad ir kaip grožėsitės tam tikro kirpimo drabužiu, tikėtina, kad jį išsitrauksite daug rečiau, ypač jei jo negalėsite priderinti prie kitų savo garderobo lobių. Nusistatykite spalvų paletę ir pagalvokite, kokių tipų rūbai Jums yra labiausiai prie širdies.

 

Apsispręskite, kiek skirtingų drabužių rūšių vienetų reikia

Net jei pati kapsulinės spintos idėja atrodo įdomi ir artima, nereikia bijoti ją prisitaikyti mažesniais žingsneliais. Naivu tikėtis, kad patį pirmą kartą susikursite idealų planą ir žinosite, kiek kokių pasirinkimų reikia turėti. Pagalvokite apie skirtingų planų kūrimą visiems metų laikams. Tuomet bus lengviau keisti savo pirkimo įpročius, greičiau priprasite prie pokyčių ir jie neatrodys tokie kardinalūs. Galite pradėti nuo, tarkim, keturių skirtingų megztinių, keturių porų kelnių, poros marškinių pasirinkimų. Žinoma, visada galima koreguoti variantus pagal savo stiliaus sampratą, kadangi kiekvienam iš mūsų yra priimtini ir gražūs skirtingi rūbai ir jų rūšys. Atminkite, kad kiekvienas iš rūbų privalo turėti bent vieną užtikrintą kompanioną.

 

Sekantis žingsnis - spintos turinio apžiūrėjimas

Turėdami aiškią viziją daug lengviau galėsite suvokti, ar anksčiau nusipirkti rūbai tarnauja Jums, ar Jūs tarnaujate jiems. Tie pasirinkimai, prie kurių vis dažniausiai grįžtate turbūt ir turėtų likti Jūsų spintoje. Vadinasi, pravartu rūbų, kuriuos retai išsitraukiate atsisakyti - juos pasiūlykite draugams ar atiduokite labdarai. Taip pat nelaikykite tokių drabužių, kurie Jums per dideli arba per maži, tikėdamiesi, jog kažkada juos užsivilksite. Jau turėsite savo kapsulinės spintos pagrindą, pagal kurį bus daug paprasčiau susiplanuoti ir surasti kitus būtinus pasirinkimus, kurie džiugins Jus kasdien.

 

Finalas - apsipirkinėjimas

Dabar turite pakankamai žinių, kad galėtumėte vykti į prekybos centrą ar pradėti naršyti elektroninėse parduotuvėse. Svarbiausia taisyklė - rinktis kokybiškus daiktus, kurie yra ilgaamžiai. Taip ilgiau džiaugsitės rūbais, jie bus patvaresni, kas ypač aktualu juos vis maišant tarpusavy. Nepamirškite, kad pagyvinti savo įvaizdžius galite įsigydami aksesuarų. Pavyzdžiui, “Mazojiindija” siūlo įvairių gaminių, kurie yra natūralūs ir atrodo išskirtinai. Tokiais unikaliais aksesuarais pabrėšite savo asmeninį stilių, galėsite sukurti daugybę skirtingų derinių, sutaupydami pinigų ir savo kantrybės, kadangi jau turite dailų ir Jums tinkanti rūbų pamatą.