Mes turime 159 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3369
mod_vvisit_counterŠią savaitę:10105
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:54088
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pavasaris įsibėgėjo – grill patiekalų sezonas prasidėjo

2022 m. kovo 30 d.

Nors po atviru dangumi gamintais patiekalais mėgautis verta ištisus metus, ne paslaptis, kad jie imami gaminti kur kas dažniau, kai oras atšyla. Taigi, įsibėgėjęs pavasaris yra ir pats geriausias metas savęs paklausti, ar turėsite kaip ir kur gaminti gardžius grill patiekalus. Puiku, jei jūsų turima įranga, puikiai dar tarnaus ne vieną sezoną. Kepsninės – naujos, stilingos bei kokybiškos, turėtų būti įsigyjamos, jei tokios įrangos niekada neturėjote ar pastebėjote, kad turima jau nebegalės atlaikyti dar vieno sezono.  Jų pasirinkimas šiandien yra labai didelis, tad, nieko keista, kad tam tikrai daliai žmonių kartais tampa tiesiog neaišku, kam teikti pirmenybę, ką pirkti. Visgi, jei būsite susipažinę su atvejais, kuomet vienas ar kitas gaminys galėtų geriausias pasirinkimas, galite būti tikri – pasirinksite tinkamai. Na, o šį kartą siūlome susipažinti su atvejais kuomet dujinis grilius galėtų būti geriausias pasirinkimas. 

Kodėl žmonės noriai gamina maistą po atviru dangumi? Vieniems malonumo suteikia pats gamybos procesas – čirškantys kepančio maisto garsai; kiti sako, kad yra malonu pakeisti aplinką bei gaminti maistą kitoje erdvėje, o ne savo namų virtuvėje. Ir tikrai, nors toks maisto gamybos procesas vilioja įvairiomis galimybėmis, verta pabrėžti, kad neretai yra susiduriama  ir su ta tikrais iššūkiais, pavyzdžiui, kaip užtikrinti, kad maistas bus sultingas? Žinoma, ar taip  ir bus, priklausys nuo daugybės įvairių aplinkybių, pavyzdžiui, asmeninių gebėjimų ar pasirinktų maisto produktų. Tačiau taip pat svarbu akcentuoti, kad tie, kurie nori, jog grill maistas būtų labai sultingas, turėtų pirmenybę teikti dujiniam griliui, kadangi į kai kuriuos iš jų yra integruota TRU INFRARED technologija, Būtent ši unikali technologija ir užtikrina, kad jūsų gaminamas maistas bus kur kas sultingesnis, nei tuo atveju, jei pasirinktumėte kitokią kepsninę, į kurią nėra integruota TRU INFRARED. 

Tačiau ir tai dar ne viskas – tie, kurie save, savo šeimą bei draugus grill patiekalais mėgsta lepinti ypač dažnai, neretai būna suinteresuoti ir dar vienu dalyku – ekonomiškumu, pageidauja, kad įrenginys nenaudotų daug išteklių. Taigi, jei ir jūs šiais patiekalais labai mėgstate lepinti savo šeimą, gimines, draugus kaimynus, patiekalus gaminate dideliais kiekiais bei labai dažnai ir norite, kad būtų užtikrintas taupumas, pirmenybė ir vėl turėtų būti teikiama dujinėms kepsninėms, į kurias integruota TRU INFRARED  technologija, kadangi tai užtikrins, kad įrenginys sunaudos net apie 50 proc. mažiau dujų. 

Maisto gaminimas ant ugnies yra savitas, išskirtinį, labai įdomus bei unikalus procesas, taigi, drąsiai galima sakyti, kad net ir tas pats patiekalas, visada gaminamas pagal tą patį receptą, kas kartą nustebina vis kitokiu skoniu ir dar yra viena iš priežasčių, kodėl maistą šiuo būdų norisi ruošti dar ir dar. Tačiau taip pat svarbu paminėti, kad gaminant maistą šiuo būdu, jis dažnai tampa neapsaugotu nuo ugnies pliūpsnių, na, o tai gali pakenkti patiekalui. Tad jei norisi jų išvengti, pirmenybę ir vėl derėtų teikti dujinei kepsninei, į kurią integruota TRU INFRARED funkcija, kadangi būtent ji ir leis išvengti nepageidaujamų ugnies pliūpsnių.

Taigi, jei jums svarbu, kad ruošiamas maistas būtų sultingas, apsaugotas nuo ugnies pliūpsnių bei būtų taupomos dujos, jūsų dėmesį turėtų patraukti dujinės kepsninės su TRU INFRAED technologija.