Mes turime 497 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4065
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22486
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:104235
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

POMPŲ VAIDMUO SEKSUALINIAME GYVENIME

2022 m. balandžio 19 d.

Penio, vaginos, klitorio ir spenelių pompos vis drąsiau skinasi kelią į drąsių, eksperimentuoti nebijančių bei didesnės įvairovės savo seksualiniame gyvenime norinčių žmonių miegamuosius. Ar žinote kokia šių prietaisų paskirtis?

Vaginos pompa – prietaisas lengvesniam orgazmui pasiekti

Vaginos pompa – tai vakuumo principu veikiantis prietaisas, kuriuo galima akivaizdžiai paputlinti moters lytines lūpas bei klitorį, padidinant jų jautrumą prisilietimams bei moters susijaudinimą. Vaginos pompos yra laikomos malonumą sustiprinti padedančiu įrankiu, nes į moters lytinius organus suplūdęs kraujas padeda moteriai lengviau pasiekti orgazmą.

 

Krūtinės pompos – putlesnei krūtinei ir standesniems speneliams

Krūtinės pompos – vakuumo principu veikiantys prietaisai, kurių pagalba moters krūtys dėl pagerėjusios kraujotakos ir stimuliuojamų krūtų audinių sluoksnių akimirksniu tampa didesnėmis ir putlesnėmis. Žinoma, efektas laikinas, tačiau intymus vakaras tikrai įsimintinas. Pompos gali būti naudojamos ir vien spenelių ryškinimui ir standinimui. Tokios pompos mažesnės nei krūtims skirtos pompos, tačiau ne ką mažiau galingos.

 

Penio pompa – malonumui ir erekcijos sutrikimams šalinti

Išgirdus žodžių junginį „penio pompa“ pirma į galvą šovusi mintis yra vyriško pasididžiavimo matmenų, t. y., ilgio ir storio didinimas. Iš tiesų tai tik viena iš galimų naudų, kurias gali suteikti šis vakuumo pagrindu veikiantis prietaisas. Penio pompos taip pat yra neinvazinė priemonė, padedanti vyrams po tam tikrų medicininių procedūrų atgauti lytinę funkciją bei sustiprinti erekciją. Šis prietaisas taip pat yra tikra panacėja vyrams, negalintiems pasigirti stipria erekcija: naudojant penio pompą kraujas natūraliai suplūsta į vyro lytinius organus, ko pasekoje varpa sukietėja ir tokioje būsenoje gali išbūti ženkliai ilgesnį laiką.

Kaip jau buvo minėta, penio pompos yra vakuuminis prietaisas, galintis veikti oro arba vandens pagrindu. Oro pagrindu veikiančios vakuuminės penio pompos yra rekomenduojamos pradedantiesiems, nes tokia pompa naudotis nėra sudėtinga, o ir prižiūrėti ją yra lengva. Tokios pompos yra skirtos ilgalaikiam naudojimui, tačiau turi ir momentinį efektą. Reguliariai naudojant oro pagrindu pagamintą penio pompą, varpa ilgėja, o jos apimtis didėja. Vandens pagrindu veikiančios penio pompos, kad ir kaip keistai tai skambėtų, gali veikti tiek su vandeniu, tiek ir be jo. Vandens penio pompa ne tik pailgina ir iki 30 proc. pastorina varpą erekcijos būsenoje, bet ir ją ištiesina. Ekspertų teigimu, vandens pagrindu veikiančios vakuuminės penio pompos yra saugesnės už oro pagrindu veikiančias penio pompas, o ir rezultatai, naudojant būtent vandens pagrindo penio pompas pastebimi greičiau. Reguliariai naudojant tokią pompą, yra natūraliai išlaisvinami augimo hormonai, padidėja ląstelių skaičius ir varpa lieka didesne visam gyvenimui. Pažymėtina, kad vandens pagrindu veikiančias vakuumines penio pompas galima naudoti vonioje ir duše, bendras tokios procedūros laikas neturėtų viršyti 20 min. per parą. Tiek oro pagrindu, tiek vandens pagrindu veikiančios vakuuminės penio pompos yra visiškai saugios naudoti bei nekenkia vyro sveikatai. Platų penio pompų pasirinkimą rasite svetainėje Aistra.lt.