Mes turime 561 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1122
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19543
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:101292
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Gyvos žalios Svirkų Joninės

2022 m. liepos 2 d.

Nušurmuliavo nuaidėjo Svirkų Joninės! Džiaugiamės ir dėkojame visiems, atėjusiems atšvęsti trumpiausios vasaros nakties prie naujųjų Svirkų bendruomenės namų. Ačiū, kad, įsitraukėte į edukacijas, stebėjote pasieniečių pasirodymą, ragavote ukrainietiškų barščių, dalyvavote tinklinio varžybose, klausėte muzikos, bendravote ir šokote po žvaigždėtu dangumi – šventė turi prasmę, kai jos laukiama, kai ji švenčiama bendraminčių būryje ir iš visos širdies.

O kad jums būtų smagu, rūpinosi didelis būrys dalyvių. Dėkojame renginio vedėjui Algirdui Breidokui, tradicinių amatų meistrei, žolininkei Rasai Breidokienei, Švenčionių miesto kultūros centro šokių kolektyvui „Trepsis“ (vadovė Jolanta Razmienė), atlikėjui Rimvydui Baziniui ir jo dukrytei Elzei, grupės „Maloniai“ vokalistams Rasai ir Jovarui, roko grupės „SPURR“ atlikėjams, reperiui „Nes?“, diskotekos didžėjams Arensui ir Eliotui. Esame dėkingi Adutiškio užkardos pasieniečiams už parodomąją programą, muilo burbulų fėjoms Jovitai ir Alai – už šventę mažiesiems, gaspadinei Teresei ir jos padėjėjams – už nepaprastai skanius ukrainietiškus barščius.

Šventės organizatoriai taria nuoširdų „AČIŪ“ renginio rėmėjams: VSAT Ignalinos rinktinės Adutiškio užkardos vadui Vygantui Stunžėnui, UAB „Pro-Impex“ vadovui Denisui Šalc, UAB „Bestlita“ vadovui Vitalijui Galadij, UAB „Statybų techninė priežiūra“ vadovui Antanui Latakui, AB „Alių durpynas“ vadovui Arūnui Polučanskiui, MB „J. Latako kasyba“ vadovui Juozui Latakui, taip pat privatiems rėmėjams Arvydui Strumilai, Rolandui Kliševičiui, Romualdui Stankevičiui, ūkininkams Česlovui Urbeliui, Kęstučiui Builiui, Raimundui Semėnui, Nijolei ir Ričardui Bučeliams, Julijui Charačidžiui, Reginai ir Mečislovui Sinkevičiams. Džiaugiamės, kad Jūsų finansinė parama leido mums sukurti šventę Svirkų krašto žmonėms.

Esame dėkingi Svirkų seniūnijai ir seniūnui Arnui Jacinai už sutvarkytą teritoriją, už Joninių laužą, už nuolatinę paramą visur ir visada – nuolatinis mūsų bendradarbiavimas padeda nuversti kalnus.

Ačiū visiems ir kiekvienam už Svirkų Jonines – šiemet šventėme taip, lyg švęstume patį gyvenimą!

O dabar prieš akis laukia vasara su dviračių žygiu, kinu po žvaigždėmis, koncertais, susitikimais, renginiais. Labai lauksime jūsų visų sugrįžtant į Svirkas!

Svirkų kaimo bendruomenė "Svirkų centras"