Mes turime 180 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1110
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11297
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87327
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Replika. Iki nelaimės – vienas žingsnis

2022 m. liepos 9 d.

Atviras šulinys laukia savo aukos.

 

Jau seniai Švenčionėliuose veikia modernūs valymo įrenginiai, o apie buvusių valymo įrenginių rezervuarus, matyt, pamiršo ir tie, kas už jų priežiūrą yra atsakingi. Na, stovi viduryje miško tas rezervuaras, negi kam galvą dėl to skauda. Tai kas, kad jis neaptvertas, ir žvėrelis ar, neduok, Dieve, žmogus gali įkristi – mažai kam rūpi. O turėtų rūpėti!

Ieškodami prieš kurį laiką dingusios moters, žmonės neaplenkė ir buvusių valymo įrengimų, esančių netoli Sudotėlio ežero. Ir buvo nemaloniai nustebinti, pamatę neaptvertą rezervuarą ir, baisiausia, vieną atvirą šulinį, kuriame kirminai baigė doroti įkritusio žvėries liekanas. Kas žino, kiek laiko tas šulinys stovi atviras. Gal ir žvėrelis ne vienas ten baigė savo dieneles baisia mirtimi... Bet kas gali garantuoti, kad ir žmogus negali įkristi į tą šulinį ar neaptvertą rezervuarą. Iki nelaimės – vienas žingsnis, bet argi tai kam rūpi?..

Algis JAKŠTAS

 

 

 

 

 

 
Reklaminis skydelis