Mes turime 275 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2135
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12322
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88352
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kokie plastikinių langų pasirinkimai yra populiariausi?

2022 m. liepos 13 d.

Plastikinių langų prekyboje yra daug ir įvairių. Langų asortimentas šiais laikais toks platus, kad išsirinkti tikrai nelengva ir reikia turėti pakankamai daug žinių, kurios leistų atrasti geriausią variantą. Skaitydami toliau sužinosite, kokie yra populiariausi plastikinių langų pasirinkimai ir galėsite susipažinti su specialistų patarimais, kaip išsirinkti norimus langus.

 

Pasirinkimas pagal langų tipą

Renkantis langus svarbu atsižvelgti į jų gamintoją. Skirtingų gamintojų langų kokybė gali ženkliai skirtis, nors langas išoriškai atrodo ir toks pat. Išsiaiškinkite pagrindinius langų skirtumus ir išsirinkite tai, kas labiausiai tiktų. Renkantis langus pagal tipą visuomet yra naudinga pasidomėti, ar juose nėra jums visiškai neaktualių savybių, už kurias tektų permokėti.

Gerai įvertinkite savo poreikius ir žinokite, ko ieškote. Ar užteks paprastų langų, atitinkančių minimalius gamybos standartus, ar ieškote kai ko išskirtinio. Pigesni langai dar toli gražu nereiškia, jog jie yra prastesni. Daugelis žiūri praktiškai ir renkasi pigesnių langų variantus, nes jie dažniausiai yra pakankamai kokybiški, kad išliktų funkcionalūs daug metų. Žinoma, reikėtų būti tikriems, ką perkate, pirkti per patikimus langų tiekėjus.

Yra ir tokių pirkėjų, kurie itin reiklūs savo pasirinkimams ir ieško nestandartinių dydžių langų ar kažko stilistiškai ypatingo. Tad viskas priklauso nuo jūsų poreikių ir pasirinkimo.

 

Pasirinkimas pagal langų profilį

Didelis dėmesys renkantis langus taip pat turėtų būti skiriamas jų profiliams. Populiariausiais ir patikimiausiais pasirinkimais galėtų būti Veka Efectline, Veka S-Line, Brügmann, Vega Softline 82 ir kiti. 

Taip pat atkreipkite dėmesį ir į langų klasę:

  • A klasė – vidinių konstrukcijų storis nuo 2,5mm, o išorinių nuo 2,8mm;
  • B klasė – vidinių konstrukcijų storis nuo 2mm, išorinių nuo 2,5mm;
  • C klasė – visi A ir B klasės neatitinkantys, įvairių storių profiliai.

Geriausia rinktis langus su dvigubu stiklu. Tai patikimesnis šilumos išsaugojimo patalpose sprendimas. Vieno stiklo paketai dažniau naudojami techninėms patalpoms. Sandarinimo savybės taipogi yra svarbus langų pasirinkimo veiksnys, tad reikėtų atsižvelgti į langų rėmo kokybę.

Išsirinkite langus greitai, lengvai ir paprastai su Langų bazės pagalba. Čia rasite puikius langų pasiūlymus pagal skirtingus poreikius dar puikesne kaina.

 

 
Reklaminis skydelis