Mes turime 272 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2541
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21085
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68411
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pasitikime naują Genovaitės Šnurovos knygą „Gyvenimas išeina tyliai“

2022 m. liepos 23 d.

Rankose laikau dar spaustuvės dažais kvepiančią leidyklos „Kamonada“ išleistą mūsų laikraščio skaitytojams gerai pažįstamos autorės Genovaitės Meškauskaitės-Šnurovos knygą „Gyvenimas išeina tyliai“. Tai jau trečia Genovaitės Šnurovos gyvenimiškų istorijų, o aš sakyčiau novelių, knyga. Iš viso Genovaitė yra parašiusi ir išleidusi dvylika įvairių žanrų knygų.

Kaip rašoma knygos „Gyvenimas išeina tyliai“ anotacijoje, ši knyga sudaryta iš dviejų dalių. Pirmoje, pavadintoje „Portretai“, pateikiamos Kaušylų, Šapokų, Utenos miesto burmistrų gyvenimo istorijos, atspindinčios XX amžiaus realijas, bei kiti pasakojimai su vardais ir pavardėmis. Antroje dalyje „Ir kitos istorijos“ – novelės, paremtos tikromis žmonių gyvenimo istorijomis. Esu įsitikinęs, kad ir naujausia Genovaitės Šnurovos knyga ras kelią į skaitytojų širdis, nes kiekviena papasakota istorija – pilna meilės ir tragizmo.

Algis JAKŠTAS