Mes turime 313 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5282
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15469
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91499
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Beta alaninas – daugiau ištvermės ir minimalus nuovargis

2022 m. rugsėjo 24 d.

Ieškote papildo, galinčio padėti pagerinti jūsų rezultatus sporto salėje? Jums reikėtų atkreipti dėmesį į amino rūgštis. Amino rūgščių maisto papildų sportuojantiems pasirinkimas yra išties platus. Ir kiekvienas jų turi savo išskirtinių savybių. Mes išskirsime beta alaniną. Sportininkams ir fiziškai aktyviems žmonėms turėtų būti aktualus šis papildas. Jeigu manote, kad nieko apie tai neišmanote, tačiau vis tiek norite gerai jaustis po intensyvios treniruotės, užsukite https://www.stipriausias.lt/papildai/amino-rugstys/beta-alaninasir išsirinkite sau tinkamą beta alanino papildą. 

 

Kas yra beta alaninas?

Tai - natūraliai kepenyse sintetinama aminorūgštis. Pagamintas beta alaninas  pernešamas į raumenis. Taip mažinamas raumenų pervargimo pojūtis. Atlikti tyrimai  parodė, kad vartojant beta alanino papildus, raumenyse esančio karnosino kiekį galima padidinti kone 80%.  Vadinasi, didesnė ištvermė ir pajėgumas – garantuoti. 

Ką jums gali duoti beta alanino naudojimas? Jeigu jį vartosite prieš treniruotę, galėsite ilginti treniruočių laiką ir didinti krūvį. Tuo pačiu, netgi stipriau pervargus, daug greičiau atgausite jėgas, negu tai įvyktų nevartojant minėto papildo. 

Kitas svarbus klausimas – kaip vartoti betą alaniną? Paprastai rekomenduojama 2-5g beta alanino papildų per dieną. Tačiau jums nereikėtų iš anksto dėl to rūpintis. Ant kiekvienos papildo pakuotės pateikta išsami informacija kaip ir kiek vartoti šios medžiagos. 

 

Kaip išsirinkti beta alanino papildą?

Na, tikrai nesurasite vieno papildo, kuris būtų tinkamas absoliučiai visiems. Todėl derėtų įvertinti savo lūkesčius, sportavimo įpročius ir tiesiog savo gyvenimo būdą. Jeigu nenorite papildo gerti kelis kartus per dieną, tuomet rinkitės preparatą, turintį didesnę dozę reikiamos medžiagos. Vieni produktai siūlo gerokai didesnes dozes nei kiti. Jeigu dažnai pamirštate papildyti papildų atsargas, būtinai dairykitės didesnių pakuočių. 

Būtinai įvertinkite, kokioms medžiagoms esate alergiški ir atidžiai skaitykite preparato sudėtį, nes dažnai beta alanino papildai prisotinami ir kitomis veikliomis medžiagomis. Apgalvokite, ar mėgstate gėrimą su skoniu ar be jo, ypač tuo atveju, kai beta alaninas taps jūsų kokteilio, geriamo prieš treniruotę, dalimi.  

Jeigu svarbu papildo kaina, turėtumėte žinoti, jog viena dozė miltelių yra pigesnė nei viena dozė kapsulėmis. Atsižvelkite į tai.