Mes turime 453 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:174
mod_vvisit_counterŠią savaitę:32550
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:114299
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

5 patarimai, kaip išsirinkti tinkamiausią veido kaukę

2022 m. spalio 21 d.

 

Veido kaukė gali būti ypač efektyvi grožio priemonė. Tačiau tam, kad būtų užtikrintas geriausias rezultatas, ypač svarbu išsirinkti tinkamą gaminį. Šiandien veido kaukės sudaro ypač įspūdingą pasirinkimą. Tad išsirinkti bus kur kas paprasčiau, jei atkreipsite dėmesį į šiuos patarimus.

1. Vienas patarimų, kurio ypač svarbu paisyti, siekiant išsirinkti tinkamiausią veido odos kaukę, yra jūsų odos tipas. Vienokios kaukės prireiks, jei jūsų oda yra sausa, dar kitokios – jei ji pasižymi jautrumu, o dar kitokią kaukę turėtų rinktis riebios odos savininkės.

2. Siekiant išsirinkti tinkamiausią veido kaukę, ypač svarbu tiksliai apibrėžti ir norimus pasiekti tikslus. Priklausomai nuo jų, jums gali prireikti stangrinančios veido kaukės, poras sutraukiančios veido kaukės, gaivinančios veido kaukės, intensyviai drėkinančios veido kaukės, detoksikuojančios veido kaukės ir t.t.

3. Nemaža dalis dailiosios lyties atstovių, vis dar daro klaidą, manydamos, kad veido kaukė puikiai tinka ir paakių zonai. Tačiau atminkite, kad paakių oda yra gerokai plonesnė bei jautresnė nei veido. Būtent todėl paakių zonai, turėtumėte naudoti tik paakių kaukes, o veido kaukes rinktis veido puoselėjimui.

4. Nors grožio puoselėjimas turi būti kasdienis ritualas, ne paslaptis, kad nemaža dalis moterų puikaus rezultato nori kaip įmanoma greičiau. Belieka tik priminti, jog jo sulauksite tikrai kur kas greičiau, jei pirmenybę teiksite stipraus poveikio kaukėms.

5. Ne paslaptis ir tai, kad kiekviena veido kaukė ant odos turi būti tam tikrą laiko tarpą: vienas reikia lakyti vos 5 minutes, kitas – 25 – 30 minučių, o taip pat yra ir tokių veido kaukių, kurias ant veido reikia palikti visai nakčiai. Tad siekdamos išsirinkti sau tinkamiausią gaminį, įvertinkite ir tai, kokia turi būti kontakto su oda trukmė: jei gyvenate ypač įtemptu ritmu ir grožio procedūroms negalite skirti daug laiko, puikiu pasirinkimu taps kaukė, kurią ant veido odos reikia laikyti vos 5 ar 10 minučių.

Veido kaukių pasirinkimas šiandien – ypač didelis. Tačiau paisydamos šių patarimų, greitai ir lengvai išsirinksite tinkamiausią gaminį.