Mes turime 271 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2865
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21409
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68735
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švelnus vėjelis

2022 m. lapkričio 19 d.

Atėjo niūrus ruduo, kuris kiekvieną žmogų glosto šiurkščiu, šaltu vėjeliu, o štai į Mielagėnų globos namus atėjusi dirbti medicinos seselė Elena Makarevič atnešė dar vasariškai šiltą ir švelnų vėjelį. Jau nuo pirmos darbo dienos mums, gyventojams, ji pasirodė darbšti, pareiginga darbuotoja. Ji kiekvieną dieną bėgiojo po visus kambarius, kaip šiltas vasaros vėjelis, norėdama susipažinti su kiekvienu globos namų gyventoju, sužinoti kiekvieno negalavimus, ligas. Per savo trumpą darbo laiką ji daug kam padėjo pakilti iš patalo, pagelbėdavo ir patardavo.

Savo rūpesčiu ir profesionaliomis medicinos žiniomis seselė Elenutė ne kartą padėjo ne tik man bet ir kitiems globos namų gyventojams, taip malšindama ne tik fizinius, bet ir dvasinius skausmus, padėdama sveikti. Mes dėkingi jai už mums parodytą žmoniškumą, darbštumą ir dėmesį kiekvienam, praradusiam viltį. Mūsų, gyventojų, atmintyje medicinos seselės Elenutės veidas liko kaip gražus harmoningas paveikslas. Mes visi linkime Elenutei dar gražių gyvenimo akimirkų, sveikatos ir Dievo palaimos.

Ona VAICKUVIENĖ

Mielagėnų globos namų gyventoja