Mes turime 362 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:651
mod_vvisit_counterŠią savaitę:33027
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:114776
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Higienos priemonės maisto pramonėje – itin svarbios

2022 m. gruodžio 28 d.

 

Verslininkai, kurie užsiima maisto gamyba, puikiai žino, kad svarbu ne tik tinkamai optimizuoti darbus, tačiau ir pasirūpinti higiena. Ne tik dėl keliamų reikalavimų, tačiau ir dėl paties gaminio, kuris visada bus pagamintas kokybiškiau, jeigu aplinka, kurioje vyksta gamyba – bus švari bei tinkamai prižiūrėta.

Higienos priemonės maisto pramonėje yra siūlomos UAB „Linchema“ įmonės, kurios prioritetas yra ne tik kokybė, tačiau ir įvairiapusiškumas, kuris užtikrina, kad verslai tinkamai pasirūpins aplinkos švara.

Priklausomai nuo to, koks maistas yra gaminamas ir kokia technika jam kurti yra naudojama – galima rasti labai platų įvairiausių įrangos pasirinkimą, kuris padeda našiau atlikti valymo darbus bei užtikrinti, kad aplinka, kurioje yra dirbama – bus tinkama.

Ypač vertinama NovaDan daniškos kokybės įranga, kurios pasiūla yra labai plati, tad taip patenkinami kiekvieno su maistu dirbančio verslo poreikiai. Tai yra ir specialiai membranų plovimui skirta įranga, kurios metu inovatyvūs sprendimai parengia tam tikrus valymo procesus, kurie garantuoja našius ir ilgalaikius rezultatus. 

Įvairių paviršių valymui yra siūloma itin platus to paties gamintojo prekių asortimentas. Tai yra ir putų produktai, kurie yra skirti specialiai žemo slėgio sistemoms. Taip pat ir įrangos, kurios yra skirtos taros plovimui. Po plovimo neliks jokių etikečių, baltymų arba kitų apnašų, kurios gali pabloginti gaminio kokybę.

Žinoma, svarbu, kad tinkamai būtų išvalomi ne tik įrenginiai, tačiau ir pasirūpinama asmens higiena. Nors šiais laikais daugelis darbų yra automatizuoti, tačiau be žmogaus rankų, žinoma, jų atlikti nepavyks. Galiausiai, visi supranta, kad be dezinfekcijos įrangos bei priemonių nebus švaros, kuri padeda išvengti įvairių virusų bei kitų mikroorganizmų. Juk jie gali turėti neigiamą įtaką maisto gaminiui.

Svarbiausia yra rinktis sertifikuotus gaminius. Tai yra kokybės užtikrinimas, kurio turi siekti kiekvienas verslas. Žinoma, ne tik tie, kurie dirba su maistu, tačiau ir kitomis priemonėmis.