Mes turime 216 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1115
mod_vvisit_counterŠią savaitę:33491
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:115240
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Mitai ir faktai apie oro kondicionierius

2022 m. gruodžio 28 d.

 

Vis daugiau lietuvių investuoja ne tik į geros kokybės šildymo įrangas namuose, tačiau ir oro kondicionierius, kurie ne ką mažiau svarbūs. Juk ne tik šaltis, tačiau taip pat ir kaitra daro gana didelę neigiamą įtaką mūsų organizmui, tad svarbu pasirūpinti įranga, kuri visus metus kuria tinkamą mikroklimatą Jūsų organizmui.

Vieni dažniausiai minimų ir vertinamų oro kondicionierių yra Mitsubishi. Plačiau apie juos galite skaityti čia https://www.namams24.lt/mitsubishi-oro-kondicionieriai. Apie šio bei kito gamintojo oro kondicionierius yra girdima labai daug mitų. Paneigsime tuos, kurie akcentuojami dažniausiai. Patirtimi dalijasi Namams24 specialistai.

 

MITAS – oro kondicionieriai yra labai brangūs

Rinkoje rasite labai įvairias įrangos kainas. Patys pigiausi dažniausiai yra mobilūs. Yra ir brangesnių, kurie montuojami prie sienos, tarnauja labai daug metų ir pasižymi labai įvairiomis funkcijomis. Pasiūla yra plati, tad rasite tokią įrangą, kuri atitinka Jūsų finansus. Galiausiai, sekite akcijas. Tai dar viena puiki galimybė sutaupyti.

 

MITAS – jie sukelia sveikatos problemas

Tikrai ne. Svarbiausia yra palaikyti optimalią temperatūrą patalpose. Ji turėtų būti ne žemesnė nei 5 laipsniais lyginant su lauko temperatūra. Tokiu atveju Jūsų organizmui nebus kardinalaus pokyčio einant iš lauko į kambarį. Patalpose visada jausitės gerai ir bus galima išvengti sveikatos problemų. Tokios rekomendacijos yra pateiktos ne šiaip sau.

 

MITAS – brangus jų išlaikymas

Sistemos veikia elektros pagalba. Visada verta rinktis tokius oro kondicionierius, kurie yra A tipo klasės. Dar geriau, A+++. Tuomet jų išlaikymas bus pigus. Pati įranga gal ir kainuos brangiau, tačiau apsimoka kartą skirti didesnę investiciją, tačiau vėliau mėgautis kur kas mažesnėmis eksploatacinėmis išlaidomis.

 

MITAS – jie tik vėsina

Galima rinktis tokius oro kondicionierius, kurie tik vėsina, tačiau galima investuoti į kur kas modernesnius, kurie greta vėsinimo taip pat gali ir šildyti, valyti patalpas, būti naudojami kaip oro drėkintuvai. Daugiau galimybių turinčios įrangos yra brangesnės, tačiau investuoti tikrai apsimoka.

 

MITAS – tik montuojami prie sienos

Jeigu Jums netinka montuojamas oro kondicionierius, nepamirškite, kad yra mobilūs. Pagal poreikius gali būti keičiama jų laikymo vieta, o tuomet, kai jis nebus reikalingas – gali saugiai laukti spintoje kitos vasaros. Tai yra puiki opcija nuomojama bute arba kambariuose, kurie yra labai maži.

Esant tokiai plačiai oro kondicionierių pasiūlai – visada siūlome tartis su specialistais, kurie pagal Jūsų būsto charakteristikas bei pagal Jūsų asmeninius poreikius pasiūlys tokias įrangas, kurios ne tik tarnaus našiai, tačiau ir prisidės prie Jūsų gyvenimo komforto namuose maksimaliai.