Mes turime 174 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3513
mod_vvisit_counterŠią savaitę:10249
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:54232
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Savaimenusiplaunantys langų stiklai – jau realybė?

2012 m. rugsėjo 1 d.šeštadienis Nr.66 (1209)

Langų stiklų nebereikės plauti. Jie tą padarys patys. Tokią rinkos naujovę pasiūlė plastikinių langų pardavimo lyderė, didžiausią langų pasirinkimą klientams pateikianti UAB „Egreda“, valdanti prekės ženklą „Mano namukas“.

„Nuolat sugalvojame ką nors naujo ir stengėmės, kad net išskirtiniai gaminiai būtų prieinami visiems vartotojams“, - sakė įmonės direktorius Dainius Paulauskas.

Jis pasakojo per ketverius darbo metus pastebėjęs, jog žmonės nelabai žino, jog plastikiniai langai yra skirtingi ir tinka ne kiekvienam būstui. Tai, kas tinka sodybai, visiškai gali nederėti daugiabučiame name. O įsigydami langus tvartui, ūkiniam pastatui ar kitai negyvenamai patalpai turėtų labai pasidomėti ar neperka tokios prekės, kuri yra per aukštų parametrų ir per brangi.

„Niekada nieko neparduodame. Tiesiog plastikiniai langai ar durys – tai tik gaminiai, kurių pagalba galima išspręsti kliento problemas ir tik poto gauti tam tikrą atlygį už sukurtą komfortą. Prieš priimdami užsakymą pasidomime kur langas bus įdėtas, ko iš jo tikimasi“, - sakė D. Paulauskas. Svarbiausia, jog nuo to, kad klientas konsultuojamas, produkto kaina nekyla. Atvirksčiai – parinkus tinkamiausią variantą ji netgi mažėja.

„Mano namukas“ specialistai, žinodami, jog visi pastatai yra skirtingi, siūlo rinktis net iš dvylikos plastikinių langų variantų. Tai – didžiausias plastikinių langų pasirinkimas Lietuvoje.

„Esame sukūrę informacijos centrą, kuriame nemokamai konsultuojame visus klientus. Norėdami būti dar arčiau pirkėjų šiuo metu visoje Lietuvoje ieškome partnerių – didelių ir mažų įmonių – kurios norėtų dirbti su mūsų siūlomais langais“, - sakė D. Paulauskas.

Svajūnė Kvietkauskaitė