Mes turime 212 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1182
mod_vvisit_counterŠią savaitę:39470
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:121219
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Vaikų gynimo diena šiek tiek kitaip

2020 m. birželio 6 d., šeštadienis, Nr.43 (1958)

Švenčionėlių miesto kultūros centro Pašaminės skyriaus vedėja Dalė Basiūnienė kiekvienai progai išradingai suorganizuoja renginį. 

Dirbdama karantino sąlygomis taip pat nestokojo fantazijos, išradingumo ir entuziazmo: kūria ir kėlia į „Facebook‘ą“ teminius filmukus, brandina įvairiausias idėjas būsimiems renginiams ir nekantraudama laukia karantino pabaigos, kai renginiai galės vykti laisviau, o dalyvaus daugiau žmonių. Tačiau, kaip sakoma, kas ieško, tas randa. Šiek tiek atlaisvinus karantiną, kai laikantis saugaus atstumo buvo leisti nedideli renginiai lauke, Dalė sumanė surengti Vaikų gynimo dieną pas save kieme. Šventę pavadino „Te visad šviečia saulė vaikams“. Lauke prigalvojo įvairiausių atrakcionų, žaidimų, saugiu atstumu pristatė staliukų vaikams piešti, terasoje pridėliojo užkandžių ir gaiviųjų gėrimų, o pati šventę moderavo persirengusi pingvinu.

Pašaminiškiai vaikučiai su tėveliais ir seneliais labai džiaugėsi tokiu smagiu pasibuvimu gryname ore, piešė pingvinus tarp gėlių, žaidė, linksminosi, užkandžiavo.

Mūsų inf.