Mes turime 94 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2118
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11474
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:29785
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:141796

Sąmokslo teorija – „ženklinimas"

2021 m. vasario 6 d.

„Laisvė - tai kaip tik tas niekas, kuris glūdi žmogaus širdyje ir kuris verčia žmogaus realybe daryti save, vietoj to, kad tiesiog būti.“

„Būtis ir Niekas“ (Z.P. Sartras)

„Mūsų pagrindinis uždavinys – iki vasaros vidurio paskiepyti 70% populiacijos“. Taip skelbiama iš valdžios lūpų, su pačiu Prezidentu priešakyje. Skamba beveik kaip „paženklinti avinų bandą“... Žinote, yra tokie gamtamoksliniai terminai: „vabzdžių populiacija“, „briedžių populiacija“ ir t.t. Užkliūna ir aiškiai jaučiamas įsakmus pareiškimo tonas.

Kad neįžeisčiau intelekto ir neužterščiau sielos iš to kylančiais jausmais, neklausau nei žinių, nei apskritai jokių kalbų iš oficialių medijų, bet kartais pasiduodu pagundai, tuo labiau, kad tai brukama diena iš dienos. Atleiskite, gal aš ir „populiacija“, ir esu gamtos dalis, bet tik griežtai mokslinės srities rėmuose, bet bendra prasme, yra vienas mažas priedėlis, vienas mažytis „niekutis“, kuris neleidžia manęs vadinti „populiacija“ - tai laisvė.

Netikiu sąmokslo teorijomis ir visada stengiuosi įsiklausyti į paprasčiausią sveiką protą. Man sako: „juk tai visame pasaulyje“, „kas suinteresuotas žlugdyti viso pasaulio ekonomiką“, ir panašiai. Taip, nesąmonė, negali taip būti, bet ar sąmonė naikinti tonų tonas maisto, nepavykus jo pelningai parduoti, kai tuo metu daugybė žmonių badauja, ar sąmonė sukelti karus, kai išžudomi milijonai žmonių ir griaunami ištisi miestai ir net civilizacijos? Tai sąmonė?! Bet taip vyksta...

Vienas iš nepilnavertiškumo komplekso požymių yra „bėgti priešais traukinį“. Gerai, kol jėgos leidžia, bet vos suklumpi, traukinys sutraiško, o keleiviai vagonuose (be kompleksų) net nepastebės to. Per pirmąją pandemijos bangą Lietuva skelbėsi, gyrėsi, kad yra mažiausiai paveikta, geriausiai kovojanti su liga, per para vos 1-3 žmonės užsikrėsdavo (prisimenate?!, metai nepraėjo!). Šiandien mes kitaip pirmaujame ir „giriamės“ - labiausiai paveikti, ir per para buvome pasiekę vos ne 4000. Tūkstančius  kartų daugiau! Ar tai sąmonė??? Einant tuščia gatve, baisu įkvėpti gryno oro - pamatys be kaukės, bauda 500 eurų. Kiti pinigų tokių nematę – kartą teko įrodinėti kad YRA tokių kupiūrų. Ir už ką?! Kyla asociacija su žydais karo metais - pamatys be Dovydo žvaigždės ant nugaros - galas! Tai - sąmonė???

Kiek žinau, sukurti vakciną trunka iki 10 metų, ir jos veikimo principas panašus į homeopatinių vaistų: gauni ligos mikrodozę, organizmas identifikuoja ją ir PATS sukuria būdą ją nugalėti. Su COVID-19 vakcina nieko panašaus - sukūrė vos ne per pusmetį ir veikia virusą tiesiogiai, genetiškai. Kaip veikia? Ką veikia? Kokie šalutiniai poveikiai ir t.t. Galvokime patys – kur sąmokslo teorija, kur sveikas protas? Sunku įsivaizduoti tokią sąmonę, kad skiepytų priverstinai, bet „būtinybė“ jaučiama ore. Pabandykite paprašyti gauti atlyginimą grynais - tik per banką. Prievarta gali būti tiek rafinuota, kad atrodo kaip malonė :-)

P.S. Kaimynui keitė kojų sąnarius, sako, „susidėvėjo“. Jis dirbo ekonomistu, sėdimą darbą, tad pataisiau ji – „atrofavosi“. Panašiai gali atsitikti ir su tuo mažyčiu, bet itin reikšmingu „nieku“, kaip ir su sveiku protu - nesinaudojant atrofuosis.

Rimutis LAUCIUS